پژوهشی جدید توسط پژوهشگران آمریکائی این امر که، کفشها تا حدودی نشاندهنده شخصیت فرد هستند را مورد تأیید قرار داده است. ضرب المثل قدیمی آلمانی میگوید: کفشهایت را به من نشان بده تا بگویم چگونه آدمی هستی!
پژوهشگران آمریکایی در پژوهشی جدید متوجه شدهاند که تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها.
شاید یکی از سادهلوحانهترین جملاتی که یک خانم در مورد مردان میتواند بگوید این است که "هنگام ملاقات یک مرد ابتدا به کفشهایش نگاه میکنم". اما ظاهرا این روش برای تخمین شخصیت افراد آنقدرها هم بد نیست.
در این پژوهش، 63 دانشجو 208 عکس از کفشهای مختلف را نگاه کردند. هر کدام از این کفشها متعلق به 208 داوطلبی بودند که در این بررسی شرکت کرده بودند.
در این عکسها هر داوطلب کفش مورد علاقه خود را پوشیده و علاوه بر این، فرمی هم در مورد خصوصیات اخلاقی، شغل و رابطه خود پر کرده است.
نتیجه پژوهش بسیار تعجببرانگیز بود. دانشجویان توانسته بودند تنها با یک نگاه خصوصیات شخصیتی صاحبان کفش را تا 90 درصد به درستی تخمین بزنند.
آنها با نگاه به کفشها، سن فرد و حتی میزان ثروت او را میگفتند. شرکتکنندگان حتی محافظهکار بودن یا روشنفکر بودن فرد را از روی کفشهایش متوجه میشدند.
در واقع سلیقه فرد در انتخاب کفش خود مانند دریچهای است به بیوگرافی او.
حتی طرز نگهداری از کفشها نیز میتواند احتمالا پیامی در مورد شخصیت صاحب آن انتقال دهند.
برخی کفشها شاید حتی بتوانند میزان اعتقاد فرد را در یک دین مشخص نشان دهند.
کفشها میتوانند بازگوکننده میزان حس وطنپرستی فرد هم باشند.
البته وقتی که کسی دارای کفشهای متعدد با مدلهای مختلف باشد،
شاید کار تخمین زدن شخصیت او کمی پیچیدهتر شود.
برخی از کفشها به طور واضح گویای میزان اطمینان صاحب کفش نسبت به جذابیت ظاهری خود هستند.
به این ترتیب سبک، قیمت، رنگ کفش میتوانند تا حدودی آینه احساسات و ویژگیهای فردی شما باشند.
بطور مثال کفشهایی نظیر کفشهای لیدی گاگا میتواند گویای ویژگیهای غیرمتداول صاحبش باشد.
اگر تصور میکنید نمیشود زمستان را بدون سرماخوردگی و بیماری سپری کرد سخت در اشتباهید. درست است که در فصل سرما آنفلوانزا و سرماخوردگی بسیار رایج است و هر کسی ممکن است به این بیماریها مبتلا شود اما با انجام چند کار ساده به راحتی میتوانید سیستم ایمنی بدنتان را تقویت و بیمارهای زمستانی را از خود دور کنید.
پزشکان بیشتر از هر کس دیگری در احاطهی میکروبها و ویروسها قرار دارند. مدام در حال معاینهی بیمارانی هستند که سرما خوردهاند یا آنفلوانزا گرفتهاند. اگر پای صحبت پزشکان بنشینید حتماً یک تجربهی مشترک دارند: این که بارها پیش آمده بیماران توی صورتشان عطسه کردهاند و حتی بزاق بیمار محترم داخل چشمشان رفته است. شما تصور کنید در این شرایط چطور میشود که پزشکان سالم میمانند؟!
باید بدانید پزشکان برای کاهش احتمال بیمار شدن خودشان تکنیکهایی دارند که آنها را از شر باکتریها حفظ میکند. برای آشنایی با این تکنیکها با مطالبی که در ادامه ایمیل می آید همراه باشید ...
دستهایتان را بشویید و به صورتتان دست نزنید
آیا میدانید هر کدام از ما روزانه حدود 3000 مرتبه صورتمان را لمس میکنیم. تصور کنید اگر دستهایمان آلوده باشد چه اتفاقی میافتد. یکی از اولین درسهایی که پزشکان میگیرند این است که به طور مرتب دستهایشان را بشویند و دست به دهان، بینی و چشمانشان نمالند. این اعضا به راحتی میکروبها را انتقال میدهند. برای همین توصیه میکنیم شما هم دستهایتان را به طور مرتب شستشو دهید. استفاده از صابون اختیاری است. چون صابونها دستها را خشک میکنند و باعث تحریک و خشکی پوست میشوند.
هر روز پروبیوتیک مصرف کنید
پروبیوتیک ها علاوه بر این که سلامت روده ها و کلاً دستگاه گوارش را بالا میبرند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله میکنند. نتایج پژوهشی که در سال 2009 در مجلهی Pediatrics به چاپ رسیده است نشان میدهد کودکانی که به مدت 6 ماه هر روز پروبیوتیک مصرف میکنند کمتر به بیماریهای ویروسی مبتلا میشوند. همچنین مدت بیماری آنها کوتاه تر بوده و نیازشان به آنتیبیوتیکها نیز کمتر است. بنابراین هر روز ماست پروبیوتیک مصرف کنید. چراکه ماست پروبیوتیک علاوه بر تامین باکتری های زنده، مواد مغذی با ارزشی همچون کلسیم و پپتیدهای بیولوژیک را در اختیار بدن قرار می دهند.
مصرف قند را کاهش دهید
مواد غذایی شیرین یا محصولاتی که از آرد تصفیه شده (بدون سبوس) تهیه میشوند قند خون را بالا میبرند و به این ترتیب به سیستم ایمنی بدن آسیب میرسانند. تا جایی که میتوانید مواد غذایی کامل و سرشار از فیبر مصرف کنید. مصرف هلههولهها و نوشیدنیهای شیرین را کاهش دهید چون سیستم ایمنیتان را ضعیف خواهند کرد.
سیگار نکشید
سیگار کشیدن باعث عفونت و آسیب مجاری تنفسی میشود. این "دودزای کوچک" سیستم ایمنی بدن را ضعیف و مخاط دهان و ریه ها را در برابر عفونت و بیماری آسیب پذیر میکند. هر کدام از این آسیبها دلیل خوبی برای ترک سیگار است. اگر تصور میکنید به تنهایی نمیتوانید سیگار را ترک کنید با پزشک مشورت کنید تا راحتتر از شر این "بدبوی بیماری زا" راحت شوید.
به طور مرتب ورزش کنید
اگر جزو افرادی هستید که از ورزش فراری هستید بهتر است تجدید نظری در رفتارتان داشته باشید. محققان آمریکایی در سال 2006 پژوهشی روی دو گروه از زنان دچار "اضافه وزن و چاقی مفرط و خانه دار و یائسه" انجام دادند. یک گروه از این زنان شرکت کننده به مدت یک سال پنج روز در هفته و روزانه به مدت 45 دقیقه ورزشهای سبک انجام دادند. در حالی که گروه دوم هیچ ورزشی در برنامهی روزانهشان نداشتند. بعد از مدتی یعنی در سه ماههی آخر پژوهش محققان مشاهده کردند زنانی که ورزش نکردهاند سه برابر بیشتر در معرض روماتیسم قرار گرفتند. در هر سن و سالی که باشید و وزنتان هر چه باشد روزانه چند دقیقه ورزش سبک انجام دهید.
واکسن آنفلوانزا بزنید
بحث و جدلهای زیادی در خصوص واکسن آنفولانزا وجود دارد اما اگر کارتان طوری است که زیاد سوار مترو، اتوبوس و غیره میشوید یعنی کلاً زیاد با مردم سر و کار دارید بهتر است واکسن بزنید. اگر در این خصوص شک دارید اول با پزشک مشورت کنید و بعد اقدام به دریافت این واکسن کنید. در حالت کلی واکسن آنفلوانزا ایمنی شما را در برابر بیماریهای زمستانی بالا میبرد.
منبع : سلامت نیوز
"سباستین فاستر" 36 ساله در رشته دندانپزشکی تحصیلات خود را به پایان رسانده است. وی در جریان تحصیل با "کیتو" همسر ژاپنی خود آشنا شده و ازدواج می کند. حاصل این پیوند کودکی دو رگه با نام "جان" است. این خانواده آمریکایی-ژاپنی زمانی که برای مسافرت به توکیو رفته بودند در یک مغازه فروش حیوانات خانگی کاملا اتفاقی با "مورو"(سگ) آشنا می شوند و از آن پس مسیر زندگی "مورو" و کوچکترین عضو خانواده به یکدیگر گره خورده و شرایط عجیبی را موجب می شود.
اما شرح ماجرا : "سباستین" که برای ملاقات با خانواده همسرش به توکیو رفته بود پیش از بازگشت تصمیم می گیرد تا برای خواهرزاده خود یک پرنده به سوغات بیاورد اما در هنگام ورود به مغازه فروش حیوانات خانگی، "جان" نیز که همراه وی بوده به شدت نسبت به یک سگ واکنش نشان داده و سعی می کند تا خود را به سمت آن برساند. سباستین بدون توجه به این مساله و پس از خرید پرنده به خانه پدر زنش باز می گردد تا وسایل را جمع آوری کند اما جان به شدت ناآرامی کرده و تنها زمانی که کتاب داستان با تصویر سگ در مقابلش قرار می گیرد، آرامش می یابد. تکرار این مساله "سباستین" را به یاد مغازه فروش حیوانات و واکنش فرزندش می اندازد. بدون آنکه از عواقب عمل خود آگاه باشد! تصمیم می گیرد تا آن سگ را خریداری کرده و با خود به آمریکا بیاورد. این تصمیم آغازی بر رابطه عجیب و البته پردردسر "جان" و "مورو"(سگ) می شود. این دو پس از مواجه شدن با یکدیگر حتی یک لحظه را هم به تنهایی نمی گذرانند. "مورو" شب ها در کنار تخت جان می خوابد و در تمام طول روز به مراقبت از او مشغول است. با جان بازی می کند برای او زوزه می کشد و خلاصه هر چه هنر دارد به نمایش می گذارد تا "جان" سرگرم باشد.
"سباستین" حتی "جان" را نزد یک روانپزشک هم برده است اما توجیهی برای رابطه دوستانه فرزندش و "مورو" ارائه نشده است. "کیتو"(مادر خانواده) در این رابطه می گوید: البته "مورو" کار مرا کم کرده است! اما مشکلاتی هم وجود دارد برای نمونه غیر از اعضای خانواده هیچکس نمی تواند به "جان" نزدیک شود زیرا با واکنش شدید "مورو" مواجه می شود. "سباستین" نیز به هزینه بالای نگهداری این سگ و بررسی های مرتب دامپزشک اشاره می کند. وی که تا حدودی نگران سلامت فرزندش است، در این رابطه می گوید: ماهانه 500 دلار بابت ویزیت دامپزشک می پردازم، "مورو" را هر روز به حمام برده و داروهای مختلفی را به وی می دهیم تا مانع بیمار شدن "جان" شویم. وی تاکید می کند: جدا کردن این دو غیر ممکن است زیرا یکبار این مساله را آزمایش کردیم و "جان" دیگر حاضر به خوردن غذا نبود! بدین ترتیب علاقه پردردسر "جان" و "مورو" تداوم یافته است.
لطفا تا باز شدن کامل عکسها شکیبا باشید
در صورتیکه عکسها قابل نمایش نیست، در بالای ایمیل بر روی گزینه Show Images یا Display images belowکلیک کنید
لنز کلوزآپ، دوربین را قادر می سازد تا در فاصله نزدیکتر از حالت عادی فوکوس نماید. این بدان معنی است که تصویر در کادر بزرگتر دیده می شود، چون به آن نزدیکتر شده اید. یک لنز کلوزآپ در واقع یک ذره بین درشت نما است.
اما چه زمانی میتوان گفت که یک عکس بزرگنمایی شده با کیفیت است؟ در جواب این سوال باید گفت عکسی که تمام جزئیات به ظاهر پنهان را نمایش دهد که در این رابطه، حشرات یکی از بهترین سوژه ها برای ماکروگرافی یا عکاسی بزرگنمایی شده هستند. در چنین عکس هایی است که می توان به خوبی تمام جزییات ناپیدای حشرات را مشاهده کرد و از پیچیدگی خلقت آنها شگفت زده شد.
لطفا تا باز شدن کامل عکسها شکیبا باشید
در صورتیکه عکسها قابل نمایش نیست، در بالای ایمیل بر روی گزینه Show Images یا Display images belowکلیک کنید
جهـت دانـلود تـمام تصاویـر ایـن ایمیـل، اینـجـا کلیـک کنیـد
تا چندی پیش، روال بر این بود. دختر و پسری که به اصطلاح دمبخت بودند و قصد واقعی آنها ازدواج و تشکیل خانواده بود از طریق والدین، اقوام، آشنایان یا همسایگان به یکدیگر معرفی میشدند. پس از تماسی تلفنی با خانواده دختر و طرح چند سوال کلیدی در مورد سن، تحصیلات، طبقه فرهنگی، عقاید و... قرار جلسه اول گذاشته میشد.
طی جلسه اول آشنایی که خواستگاری نام میگرفت، دختر و پسر یکدیگر را میدیدند و پس از توافق اولیه با نظارت والدین مراحل آشنایی با ضوابط خاصی انجام میگرفت، اما در جامعه کنونی ما تعدادی از ازدواجهای نسل جوان بر پایه آشنایی قبل از خواستگاری شکل میگیرد و خیلیها این نوع آشنایی را ملاکی برای انتخاب همسر ایدهآل خود میدانند، اما سوال اینجاست آشنایی قبل از ازدواج تا چه حد تضمینکننده یک زندگی مشترک موفق خواهد بود و چه حد و مرزهایی باید در آن رعایت شود؟
? ازدواج در سه مرحله شکل میگیرد: آشنایی، نامزدی و عقد.
به طور معمول و سنتی آشنایی از طریق خواستگاری آغاز میشود. در این روش پدر، مادر یا خواهر پسری که قصد ازدواج دارد با توجه به خصوصیات خانوادگی، اخلاقی، فرهنگی، مذهبی و... دختری را انتخاب میکنند. البته این انتخاب با نظر و موافقت پسر همراه است و اغلب این نوع خواستگاریها به ازدواجی موفق ختم میشود.
? آشنایی بیضابطه، رابطهای بیسمت و سو
حالا اگر این آشنایی از طریق خود پسر یا دختر، قبل از مراسم خواستگاری صورت گیرد نهتنها صحیح و پسندیده نیست، بلکه در اغلب موارد مفید و موفق هم نخواهد بود.
آشنایی قبل از خواستگاری رابطهای بدون تعهد، سطحی، ظاهری و بدون سمت و سو است. روابط حاکم در این نوع آشناییها اغلب رویایی، فانتزی و براساس احساسات و هیجانات عاطفی دختر و پسر شکل میگیرد و هرچند که برای دو جنس مخالف دلنشین و شیرین است، اما مبتنی بر واقعیت نبوده و کاذب است. در این روابط، عشقی مجازی حکمفرماست که واقعیت خارجی ندارد.
در این نوع آشناییها اغلب پسرها قصد ازدواج نداشته و معمولا از دادن تعهد ازدواج طفره میروند. این افراد بیشتر به فکر کامروایی خود هستند و برای رسیدن به آن آشنایی را طولانی کرده و نمیگذارند رابطه از آشنایی فراتر رود. اگر این نوع آشناییها به ازدواج ختم شود اغلب ناموفق بوده و با طلاق به شکست منتهی میشود.
? آشنایی با ضابطه، دوران شناخت اولیه
پس از خواستگاری، دوران آشنایی شروع میشود. این دوران بنا به گفته بهشتی، نباید از سه یا چهار جلسه بیشتر به طول انجامد. طی این جلسات دختر و پسر و خانوادههایشان تا حدودی با لایههای سطحی شخصیت یکدیگر آشنا میشوند. این آشنایی نوعی شناخت اولیه و پیشزمینه دوران نامزدی است. این دوران اگرچه به قصد ازدواج شروع میشود اما به این معنی نیست که الزاما به وعده ازدواج و نامزدی ختم شود.
چراکه گاهی در همین چند جلسه خانوادهها پی به حقایقی برده و حاضر به ادامه این رابطه نیستند بنابراین آشنایی بین دختر و پسر باید ارتباطی هدفدار و با اطلاع خانوادهها باشد. طبق احکام شرعی دختر و پسر در این دوران میتوانند برای یکبار بدون حجاب ضروری به مشاهده اندام و ظواهر یکدیگر پرداخته تا نداشتن آگاهی در این مورد، منجر به نارضایتی زوجین در آینده نشود.
شناختهای عمیقی که در دوران نامزدی تجربه میشود برای دختر و پسر این فرصت و امکان را فراهم میکند که اگر متوجه نبود تفاهم یا تضادی در یکدیگر شدند قبل از وقوع عقد و وارد شدن نام آنها در شناسنامه یکدیگر، وعده ازدواج را منتفی کنند.
? نامزدی، آشنایی را عمیقتر میکند
زمانی که دختر و پسر در چارچوب خانواده قدری باهم آشنا و مصمم به ازدواج شدند دوران نامزدی شروع میشود. دوران نامزدی با وعده ازدواج شروع و با عقد به پایان میرسد و حداقل خانواده دختر و پسر از آن آگاه هستند. در این دوران تعهد افراد به یکدیگر زیادتر، ارتباطات بیشتر و شناختها عمیقتر شده و افراد خانواده، فامیل و دوستان در این رابطه وارد میشوند.
در این دوره میتوانیم با نمونهای از زندگی مشترک و آینده خود روبهرو شویم و درستی و نادرستی تصورات و ذهنیات خود را از یکدیگر اصلاح کنیم. به طور میانگین چهار تا شش ماه فرصت مناسبی است که دختر و پسر و خانوادههایشان باهم آشنا شوند.
این دوران نباید طولانی شود، چراکه یا موجب وابستگی کاذب و غیرمنطقی شده، یا اغلب موجب دلزدگی میگردد بنابراین اگر خانوادهها در این مدت شش ماه متوجه شدید که نظرها و اعتقاداتشان از هم دور است باید هرچه زودتر قبل از هرگونه وابستگی عاطفی بین دختر و پسر به این دوران خاتمه دهند.
برخی افراد بر این باورند که شش ماه فرصت بسیار کوتاهی برای شناخت شخصیت واقعی افراد است، اما روانشناسان میگویند: چه تضمینی وجود دارد که پس از یک سال یا بیشتر شناخت طرفین از هم کامل شود. گاهی گذر زمان چیزی را عوض نکرده و فقط وابستگی عاطفی کاذب به وجود میآورد. نوعی وابستگی که موجب نادیده گرفتن تضادها و تفاوتهای شخصیتی دو طرف خواهد شد.
? ترس از نامزدی ممنوع
برخی خانوادهها با این عقیده که چون نامزدی رسمیت ندارد و ممکن است پسر، دختر را رها کند یا اسم روی دختر بماند، دوران نامزدی را به بعد از عقد رسمی موکول کرده و این دوران را درفاصله بین عقد و عروسی قرار میدهند، اما شناختی که در دوره آشنایی، نامزدی یا عقد به دست میآید با یکدیگر متفاوت بوده و باید برای داشتن یک ازدواج موفق هرکدام از این مراحل را در مدت زمان توصیه شده طی کرد.
در واقع شناختهای عمیقی که در دوران نامزدی تجربه میشود برای دختر و پسر این فرصت و امکان را فراهم میکند که اگر متوجه نبود تفاهم یا تضادی در یکدیگر شدند قبل از وقوع عقد و وارد شدن نام آنها در شناسنامه یکدیگر، وعده ازدواج را منتفی کنند. نامزدی یک فرصت است و نباید از این فرصت ترسید. هزینههای عاطفی، اقتصادی و اجتماعی جدایی در نامزدی بسیار کمتر از جدایی پس از عقد است.
? حدود نظارت در دوران نامزدی
دوران نامزدی باید با نظارت همان افرادی که از نامزدی باخبرند یعنی پدر و مادر دو طرف صورت گیرد. مهمترین حریم نامزدی رابطه جنسی است که اگر برقرار شود فضای نامزدی از حالت طبیعی خارج و جدایی سخت میشود. در این دوران نباید هیچگونه ارتباط جسمانی و پنهانی برقرار شود. در دوران نامزدی دختر و پسر تحت نظر و با توافق خانوادهها با حفظ ادب و مراعات ارزشهای اخلاقی میتوانند با خانوادههای یکدیگر رفت و آمد کرده و در حد و مرز مشخصی با هم صحبت کنند یا بیرون بروند تا یکدیگر را بشناسند. در این دوران به جای ایجاد روابط احساسی و هیجانی باید به تحلیل ملاکهای اصلی زندگی پرداخت و از نظرات یکدیگر باخبر شد.
? از مشاور ازدواج کمک بگیرید
مشاوره با کارشناسان دینی، دختر و پسر را به وظایف شرعی خود در قبال همسر و فرزند در طول زندگی مشترک آگاه می کند و شرکت در کلاسهای آموزشی ازدواج میتواند زوجین را در برقراری یک ارتباط عاطفی و روابط صحیح زناشویی هدایت کند.
گفتوگو در مورد سنجش میزان تمایلات جنسی در دوران نامزدی به منظور جلوگیری از نارضایتی جنسی پس از ازدواج نهتنها جایز نیست، بلکه ملاک درستی برای سنجش تمایلات نخواهد بود. دختر و پسری که هنوز وارد زندگی زناشویی نشدهاند و تجربه و شناخت کاملی از تمایلات جسمی، جنسی و عاطفی خود ندارند، نمیتوانند در مورد میزان یا شدت این نوع تمایلات تصمیمگیری کنند. در این زمینه مراجعه به کلاسهای آموزشی و مشاوران خانواده کارساز خواهد بود.
برگرفته از نوشته فاخره بهبهانی در روزنامه جام جم
.: Weblog Themes By Pichak :.